YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERİYORUZ

2021 yılı doğalgaz kazıları nedeniyle bozulan yollarda kilitli parke taş, belediye bordürü ve beton yağmur oluğu döşenme işi için çalışmalarına hız veren Malkara Belediyesi, ihale kayıt numaraları 2021/413844 ve 2021/288062  olmak üzere 2 adet ihale yayımladı.

Yapılacak olan ihale ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “2021/413844  ihale kayıt numarası ile parke taş, belediye bordürü ve beton yağmur oluğu döşenmesi işi için, 2021/288062 ihale kayıt numaralı ihale ile de ilçe merkezimizde ve ihtiyaç duyulan yerlerde kilitli parke taş, belediye bordürü ve oluk taşı döşetilme işinin yapabilmemiz için 2 adet ihale yayımladık.

Yapılan ihaleler sonuçlandığında 2021 yılında yapılan doğalgaz kazıları nedeniyle ilçe merkezimizde bozulan ve ihtiyaç duyulan yerlerdeki yolların tamiratına hızlı bir şekilde başlayacağız.

İhale kayıt numarası 2021/413844 son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olan ihalemiz sonuçlandığında, toplam 35.545 M² yapılacak malzeme alımı ile doğalgaz kazılarının olduğu alanların tamamını onaracağız.

İhale kayıt numarası 2021/288062 olan ihalemizle toplam 15.455 M² malzeme alımı yaparak ilçe merkezimiz ve ihtiyaç duyulan mahallelerde kilitli parke taş, belediye bordürü ve oluk taşı döşeme işini yaparak bir çok mahallemizde yol sorununu ortadan kaldıracağız.

Malkara Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerimiz için 46.000 M² parke taş ve belediye bordürü döşetilme işi ihalemizi kısa  bir süre önce yapmıştık.

2021 yılında büyük ölçüde yol sorunlarımızı ortadan kaldırabilmek için gerek ilçe merkezimizde gerekse kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza hız veriyoruz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından da planlanan program dahilinde Kırsal Mahalle bağlantı yollarımızın bir çoğunda çalışmalar gerçekleşecek.

Malkara Belediyesi olarak merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan tüm hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımıza dur durak demeden devam edeceğiz. Söz verdik, sözümüzün arkasındayız. Malkara'da onarılmamış ve yapılmamış yolumuz kalmayacak." dedi.

Yapılacak olan ihalelere ait detaylı bilgilere https://www.malkara.bel.tr/guncel/ihaleler adresinden ulaşabilirsiniz.