TÜRK KADINININ SEÇME VE SEÇİLME HAKKINI ELDE EDİŞİNİN 88. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 88. yıl dönümü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi tarafından 5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 14.00'te Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene; Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkan Vekili Hülya Gülerman ve Üyeleri, siyasi parti başkanları, STK başkanları, basın mensupları, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan çelenk sunma töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkan Vekili Hülya Gülerman’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi dernek binasını ziyaret ederek, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 88. yıl dönümünü kutlayarak Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkan Vekili Hülya Gülerman’a hediyesini takdim etti.