TEKİRDAĞ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI CEMALETTİN TOLUCA’DAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN VASFİ GÜNER’E ZİYARET

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.00'te Malkara Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, Malkara Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Hüseyin Vasfi Güner’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca’ya çalışmalarında başarılar diledi.