TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK’TAN MALKARA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN VASFİ GÜNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11.00'de Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten’de yer aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Hüseyin Vasfi Güner’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten’e çalışmalarında başarılar diledi.