TAKIMINI KUR SAHAYA ÇIK 3. GELENEKSEL SOKAK BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Gençleri spora yönlendirerek sporu sevdirmek, boş zamanlarını etkili ve yararlı bir şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla düzenlenen Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası 22 Temmuz 2022 Cuma günü sona erdi.

Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Nezvat Ulu ve vatandaşlar katıldı.

Birbirinden zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olan Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasında Fanatik Takımı birinci olarak şampiyon oldu.

Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasında ayrıca  3’lük yarışması, yetenek yarışması, kadınlar şut yarışması, en değerli oyuncunun (mvp) seçilmesi ve gösteri maçı gerçekleştirildi.

Minikler kategorisinde yeşil biber takımı 1 olurken, gerçekleştirilen 3’lük yarışmasını Yusuf Ziya Topka, yetenek yarışmasını Berke Günay, kadınlar şut yarışması Selin Akdeniz kazandılar.

Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasının en değerli oyuncusu Hüseyin Elgül seçildi.

Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası gösteri maçında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’da yer alıp, sporcuların heyecanına ortak oldu.

Turnuva ile ilgili düşüncelerini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Mustafa Uysal Orta Okulu bahçesinde düzenlenen Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası sona erdi. Birbirinden zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olan turnuvada şampiyon olan ve derece giren takımları tebrik ediyorum.

Takımını Kur Sahaya Çık 3. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasına destek veren Aynur Çeşmeliler, İZ iletişim, Güzellik Atölyesi, Sokak_Simple, Özsoy Ticaret, Çavuşköylü Tarım, Ala Restoran, Yaman Peynircilik, Naloğlu Peynircilik, Ünal Peynircilik, Şeref Dondurma, Malkara Ticaret Borsası ve organizasyonun başlamasından bitimine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Gençlerimizi spora yönlendirerek sporu sevdirmek, boş zamanlarını etkili ve yararlı bir şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için bu tür spor organizasyonlarına desteğimizi devam ettireceğiz.

Unutmayalım spor kardeşliktir, spor dostluktur” dedi.

Turnuvanın tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar derece giren sporculara madalyalarını, kupalarını ve hediyelerini takdim ettiler.