ŞEHİTLERİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

14 Kasım Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizin kabirleri başında anma programı gerçekleştirildi.

Vatanını canından aziz bilen ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimiz, Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural, Turgut Arslan ve Recep Bağrıyanık, Bayram Demirezen, Nihat Alparslan, Recep Aktaş, Rıdvan Tunca, Necmi Elmasan, Hasan Akbaş, Kemal Kartal, Mümin Kuru, İsmet Yiğit ve Osman Bayraktar kabirleri başında edilen dualarla anıldı.

Gerçekleştirilen anma programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, Siyasi parti başkanları ve temsilcileri, Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis üyesi Mustaf Özer, muhtarlar, vatandaşlar ve şehitlerimizin aileleri katıldı.

Kabir ziyaretlerinin ardından öğle namazından önce Gazi Ömer Bey Caminde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Malkara'da görev yapan imam hatiplerin okuduğu duaların ardından Malkara Belediyesi personelleri tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.