ÖMÜRCAN ŞARKÜTERİ VE KAHVALTI SALONU'NUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.30'da Hacıevhat Mahallesi 14 Kasım Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Ömürcan Şarküteri ve Kahvaltı Salonu'nun açılışı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılış programında; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Açılışta kurdele kesimini yapan İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, pandemi döneminde Malkara'da açılan iş yerlerine hemşehrilerimizin destek vermesini temenni edip, koronavirüs kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalar yaparak iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.