MALKARA OSB YÖNETİMİNDEN MALKARA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN VASFİ GÜNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11.00'de Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Hüseyin Vasfi Güner’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Malkara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.