MALKARA BELEDİYESİ KASIM AYI OLAĞAN ÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 25 Kasım 2022 Cuma günü saat 16.00’da Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığında toplandı.

Kasım Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan Strateji Geliştirme Müdürlüğünün Teknik Altyapı Ücreti Tarifesinde Değişiklik yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Kadro İptal ve İhdası hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.