MALKARA BELEDİYESİ HER TÜRLÜ YAŞAMIN DESTEKÇİSİ

Yaşam alanlarımızı paylaştığımız sokak hayvanlarının her koşulda yanlarında olan ve onların yaşam mücadelesine destek veren Malkara Belediyesi, 29 Aralık 2020 Salı günü Hereke Mahallesinden gelen ihbar üzerine atıl bir binanın içinde bulunan çukura düşen yavru köpeğin bulunduğu yere giderek yardım elini uzattı.

Çukura düşen yavru köpeği bulunduğu yerden çıkaran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, Malkara Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri personeline teslim etti.

Belediye Veterinerlik Hizmetleri personelimiz tarafından Malkara Belediyesi Geçici Hayvan Barınağına getirilen yavru köpeğin sağlık kontrolleri Veteriner hekim tarafından yapılıp, sağlığında herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir.

Doğada yaşayan can dostlarımızın yaz-kış yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sevimli bir yavru köpeğimizi tekrar yaşama şansına kavuştuğunu görmek bizleri mutlu etti. Bizler Malkara Belediyesi olarak sokak hayvanlarımızın yaşam mücadelesine destek vermeyi ilke edinerek çalışan bir belediyeyiz. Bundan sonra ki süreçlerde de yaşamı birlikte paylaştığımız dostlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Geçici Hayvan Barınağımızdan sevimli dostlarımızı sahiplenerek onlara yaşam fırsatı verecek kahramanlarımızı barınağımıza beklemekteyiz.” dedi.