MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL EYLÜL ORGANİZASYON & FOTOĞRAF’IN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 17.30’da Camiatik Mahallesi, Hürriyet Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Eylül Organizasyon & Fotoğraf’ın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programında; AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve vatandaşlar yer aldı.

Eylül Organizasyon & Fotoğraf’ın açılış kurdelesinin kesimini gerçekleştiren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindeki protokol üyeleri, işletme sahibi Selma Eylül Ilgın’a hayırlı olması temennisinde bulunup, bereketli ve bol kazançlar dilediler.