MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN TEKİRDAĞ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI ERGİN DURGUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 10.30’da Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük ve Ersin Kaçar da yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun’u seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük’e ve Ersin Kaçar’a teşekkür etti.