MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL’DAN ŞEHİT BABALARINA ANLAMLI ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve eşi Seda Yurdakul, Babalar Günü sebebiyle 20 Haziran 2021 Pazar günü şehit babalarını ziyarette bulundular.

Ziyaretlerde; Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tezcan’da yer aldı.

Yapmış olduğu anlamlı ziyaretlerde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, aziz vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin bizlere emaneti olan babalarını evlerinde ziyaret edip, Babalar Günü'nü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Evlerinde şehit babalarıyla bir araya gelen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Sizler bizlere bu vatan uğruna seve seve canını feda eden şehitlerimizin emanetleri olarak başımızın üzerinde her zaman yeriniz var. Ben de sizin bir evladınızım. Bu vatan için gözlerini kırpmadan can veren kahraman evlatlar yetiştiren değerli babalarımıza ne kadar hizmet edersek edelim borcumuzu ödeyemeyiz. Bu özel günde başta şehit babalarımız olmak üzere ve tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Ziyaret edilmekten mutluluk duyduklarını dile getiren şehit babaları, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve eşi Seda Yurdakul’a teşekkür ettiler.