MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI İSMAİL ŞEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 13.00’de Malkara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Şen’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Meclis Üyesi Bahadır Uysal da yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Şen’i seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Malkara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Şen, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Bahadır Uysal’a teşekkür etti.