MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI HAŞİM DÖNMEZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 11.00’de Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük ve Ersin Kaçar da yer aldı.

Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez’i seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük’e ve Ersin Kaçar’a teşekkür etti.