MALKARA BELDE KENT HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A. Ş. BÜNYESİNDE ÇALIŞAN SÜREKLİ İŞÇİLERİN BANKA PROMOSYON İHALESİ YAPILDI

Malkara Belediyesi bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent Hizmetleri San. Ve Tic. A. Ş.'nin sürekli işçi personelinin banka promosyon ihalesi, 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14.30'da Malkara Belediye Meclis Toplantı Salonunda açık ihale usulü gerçekleştirildi.

Banka Promosyon İhale Komisyonunda; Malkara Belde Kent Hizmetleri San. ve Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Balcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Bayman, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya ve Malkara Belde Kent Hizmetleri DİSK/Genel İş İş Yeri Baş Temsilcisi Samet Güven yer aldı.

Sürekli işçi kadrosunda yer alan 161 personelin banka promosyon ihalesine ilçemizde faaliyet gösteren 6 bankanın temsilcileri katılarak tekliflerini sundular.

Kapalı Zarf ve Açık Arttırma Usulü ile gerçekleştirilen ihale sonucunda en avantajlı teklifi sunan Garanti BBVA promosyon ihalesini kazandı.