MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malkara Kaymakamlığının öncülüğünde, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Malkara Muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser İsa Karasu ve daire amirleri yer aldı.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, açılış konuşmasının ardından mahallelerde yaşanan sıkıntı ve talepleri dinleyerek notlar alarak çözüm odaklı çalışmalar için belirtilen sorunların takipçisi olacağını belirtti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise Malkara Belediyesi olarak mahalle muhtarlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.