LİSEYE GİRİŞ SINAVI ÖNCESİ OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Malkara Belediyesi, Lise Geçiş Sınavı (LGS) öncesi öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı koşullarda sınava girebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki sınav yapılacak okullarda dezenfekte çalışması yaptı.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Belediye ekiplerimiz, Koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin daha temiz, daha hijyenik ve daha sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri için Lise Geçiş Sınavı (LGS) öncesi ilçemizde sınav yapılacak okullarda dezenfekte çalışmalarını yaptılar ve okullarımızı sınava hazır hale getirdiler. Öğrecilerimizin, sınav yetkililerimizin ve ailelerimizin içi rahat olsun. 06 Haziran 2021 Pazar günü öğrencilerimiz gelecekleri için okul sıralarında ter dökecek. Allah hepsine zihin açıklığı versin.” dedi.