İLÇE KAYMAKAMI KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL VE BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL “MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NIN“ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın” açılışını gerçekleştirdiler.

Mahallere Arası Futbol Turnuvası açılışına, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, muhtarlar, basın mensupları ve sporseverler katıldı.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Mahallere Arası Futbol Turnuvasının açılışında konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,“ Mahalleler arası kaynaşmayı sağlayarak ikili ilişkileri artırmak için düzenlenen Malkara Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının açılışına hepiniz hoş geldiniz.

Uzun bir süredir ara verilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na katılım sağlayan tüm mahallelerimize teşekkür ediyorum.

Umuyorum ki tüm müsabakaların centilmence, sevgi ve saygı içerisinde geçerek Malkaramıza yakışan bir turnuva olacaktır.

Organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara ve hakem triosuna başarılar diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un ardından konuşma gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, turnuvanın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, Malkara’ya yakışan bir turnuva olmasını ümit etti.

Konuşmaların ardından Mahallere Arası Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gerçekleştirdi.

2022 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının ilk maçını Batkın Mahallesi ile Karacahalil Mahallesi gerçekleştirdi.

Kıran kırana geçen mücadelede 90 dakikanın sonunda gülen taraf 2 – 0 lık skorla rakibini yenen Batkın Mahallesi oldu.