HEMŞEHRİLERİMİZ İLE DAHA İYİYE MALKARAM

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 22 Haziran 2021 Salı günü Davuteli, Bayramtepe, Doğanköy, Mestanlar, Bağpınar, Kiremitlik ve Sarnıç Mahallerini ziyaret ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin 2021 yılında Malkara'da yapacağı yol çalışmalar hakkında muhtarlara ve mahalle sakinlerine bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde; Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar ve Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Özer ve Afşin Turan yer aldı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yol çalışmalarına hız verildiğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul: ‘Kış aylarında, kırsal mahallelerimizin bağlantı yolları ve mahalle içlerinde ki yollarda deformasyonlar oluştu. Deformasyon oluşan tüm mahallelerimizin yollarını video ve fotoğraflarla kayıt altına aldık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin yetki alanında olan bağlantı yollarımızın onarımı için oluşturduğumuz arşivi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teslim ettik. Kısa bir sürenin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın vermiş olduğu talimatlar üzerine bağlantı yollarımızın çalışma planları  hızlı bir şekilde hazırlanıp uygulamaya geçildi. Söz verdik ve Sözümüzü Tutacağız Hemşehrilerimize yakışan yolların yapılacağına dair sözümüzü vermiştik. Hava şartlarımüsaade ettiği sürece yol çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edip, hemşehrilerimize yakışır yolları yapacağız.  Bu kapsamda bugün 7 Mahallemizi gezerek çalışmaların yapılacağı yerleri harita üzerinden muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize anlatarak detaylı bir şekilde sunum yaptık.  Muhtarlarımız ve Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizim için önem arz ettiğinden kendileri tarafından tespit edilen sorunları can kulağımızla dinledik. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek ve kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.

Malkara’mızın her mahallesinde olduğu gibi personellerimizin özverili çalışmalarıyla çağdaş görünümlü bir ilçe yaratmak için tüm ekiplerimiz ile elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.

Bizlere göstermiş oldukları anlayış ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, her zaman göstermiş oldukları sevgilerine laik olmaya çalışacağımızı bilmelerini istiyoruz.’ dedi.