GELİŞEN VE DEĞİŞEN MALKARA İÇİN EL ELE VERİYORUZ

Gelişen ve değişen Malkara için çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezine giderek  2 -3 Haziran 2021 tarihlerinde “Perakende Günleri“ kapsamında tanıtımı yapılan MALLKARA AVM'nin yetkilileriyle bir araya gelip, istişarelerde bulundu.

Yapılan ziyarette Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer'de yer alırken, ilçemizdeki  iş hacmine, ekonomik kazanıma ve istihdam alanına önemli katlı vererek hemşehrilerimize sosyalleşme imkanı sunacak MALLKARA AVM'de, 42.000 m² kapalı alan, 20.000 m² AVM kiralama alanı, 166 mağaza, 350 araçlık otopark kapasitesi ve bölgenin en büyük çocuk oyun ve aktivite alanları olacaktır.

Ayrıca MALLKARA AVM'de 54 yataklı 27 odalı butik otel, fitness salonu, SPA merkezi ve Hastane yer alacaktır.

İlçemize yatırım yaparak gelişimine katkı sunan Qamar Group Yapı ve San. Tic. A.Ş sahibi Şahap Qamar'a teşekkür eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“İlçemize çeşitli yatırımlar yaparak gelişen ve değişen Malkara'yı inşa etmeye devam ediyoruz.

Genç nüfusumuzu ve hemşehrilerimizin taleplerini değerlendirerek çeşitli analizler yapıp, MALLKARA AVM'yi ilçemize kazandırdık.

Modern şehir yaşamı için ticari bir merkez olmaktan öte sosyal ve kültürel bir merkez olarak hizmet edecek olan alışveriş merkezi günümüzde sadece tüketim ürünlerinin değil, sosyal ve kültürel aktivitelerinin de yapılacağı bir yer olacaktır.

MALLKARA AVM'de yaklaşık 1.500 hemşehrimize iş olanağı sunulacak olması ilçemizdeki iş istihdam sorununa büyük ölçüde çözüm olacaktır. Buda bizi ayrıca mutlu etmektedir.

MALLKARA AVM güzel şehrimizin vitrini olarak marka imajımızı artıracak ve bir çok vatandaşımıza hizmet edecektir.

MALLKARA AVM'yi ilçemize kazandırmak için girişimlerde bulunan herkese teşekkür ediyor, şimdiden hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.“ dedi.