BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MUSTAFA ÖZER MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Marmara Belediyeler Birliği 2021 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısı 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer'in de katılım sağladığı Meclis Toplantısında, MBB Başkanlığına yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seçildi.

MBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın konuşmasını yapmasının ardından Marmara Belediyeler Birliği Komisyon Seçimleri gerçekleştirildi.

2021 Yılı I. Olağan Meclis Toplantısı gündem maddeleri görüşülmesinin ardından Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer Marmara Belediyeler Birliği Meclisinde görev alan kişileri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.