BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL TAYİNLERİ ÇIKAN HÂKİM VE SAVCILARIN ONURUNA DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Haziran 2022 Salı günü saat 18.00’de BY Mangal Restoranında ilçemizde görev yapmakta iken yeni atamalar sonucunda görev yerleri değişen Hâkim ve Savcıların onuruna verilen veda yemeğine katıldı.

Veda yemeğinde; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş, Malkara İlçe Jandarma Komutanı İsmail Erdoğan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu, Hâkimler, Savcılar ve Malkara Adliyesi’nde görevli personeller yer aldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Göreve başladığımız günden itibaren hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için bütün kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalıştık. İlçemizde görev yapan hâkim ve savcılarımız, buradan güzel intibalar bırakarak ayrılıyorlar. Görev süreleri boyunca ilçemize ve adalete yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Hâkimlerimize ve Savcılarımıza teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ise ilçemizde yapmış oldukları görev süresince başarı çalışmalarından dolayı hâkim ve savcılara teşekkür ederek yeni görev yerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş tayini çıkan Hâkim ve Savcılara plaketlerini takdim etti.