BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL PLANLANAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA MAHALLE SAKİNLERİNE BİLGİLER VERDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 17 Haziran 2021 Perşembe günü Çavuşköy, Alaybey, Kavakçeşme, Kuyucu, Küçükhıdır, Ahievren, Kermeyan, İbribey ve Develi Mahallesini ziyaret ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin 2021 yılında Malkara'da yapacağı yol çalışmaları hakkında muhtarlara ve mahalle sakinlerine bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer yer aldı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yol çalışmalarına hız verildiğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul:“ Kış aylarında, kırsal mahallelerimizin bağlantı yolları ve mahalle içlerinde ki yollarda deformasyonlar oluştu. Deformasyon oluşan tüm mahallelerimizin yollarını video ve fotoğraflarla kayıt altına aldık.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin yetki alanında olan bağlantı yollarımızın onarımı için oluşturduğumuz arşivi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teslim ettik.

Kısa bir sürenin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın vermiş olduğu talimatlar üzerine bağlantı yollarımızın çalışma planları  hızlı bir şekilde hazırlanıp uygulamaya geçildi.

Söz verdik ve Sözümüzü Tutacağız

Hemşehrilerimize yakışan yolların yapılacağına dair sözümüzü vermiştik. Havalar müsaade ettiği sürece yol çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edip, hemşehrilerimize yakışır yolları yapacağız.

Bu kapsamda bugün 9 Mahallemizi gezerek çalışmaların yapılacağı yerleri harita üzerinden muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize anlatarak detaylı bir şekilde sunum yaptık.

Muhtarlarımız ve Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizim için önem arz ettiğinden kendileri tarafından tespit edilen sorunları can kulağımızla dinledik.

Bizlere göstermiş oldukları anlayış ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, her zaman göstermiş oldukları sevgilerine laik olmaya çalışacağımızı bilmelerini istiyoruz.“ dedi.