BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü Aksakal, Çınarlıdere ve Esendik Mahallerini ziyaret ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin 2021 yılında Malkara'da yapacağı yol çalışmalar hakkında muhtarlara ve mahalle sakinlerine bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde; Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer ve Ahmet Tezcan yer aldı.

Malkara'da yapılacak her bir çalışmada hemşehrilerimize bilgiler aktarmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul:“ Bugün de mesaimizi hemşehrilerimiz ile birlikte geçirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malkara Belediyesi'nin 2021 yılında yapacağı yol çalışmaları hakkında muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize bilgiler aktarıp, istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Hemşehrilerimizin memnuniyeti için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.“ dedi.