BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL CUMHURİYET BAŞSAVCISI OGÜN DURMUŞ VE HAKİME ELİF MÜGE ÇAKIRTAŞ DURMUŞ'A NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 27 Temmuz 2021 Salı günü saat 14.00'te Malkara Başsavcılığı Binası'na giderek ilçemize atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş ve Hakime Elif Müge Çakırtaş Durmuş'a nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük ve Ersin Kaçar yer aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş ve Hakime Elif Müge Çakırtaş Durmuş'a şehrimiz ile ilgili genel bilgiler aktararak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ogün Durmuş ve Hakime Elif Müge Çakırtaş Durmuş ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısılar Nuran Başkütük ile Ersin Kaçar'a ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirtip çalışmalarında başarılar dilediler.