14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ SEBEBİYLE ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle Malkara Ziraat Odası tarafından Hükümet Önünde Çelenk Sunma töreni gerçekleştirildi.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilen törene, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Emniyet Müdürü İsa Karasu,  Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Siyasi Parti Başkanları, STK Başkanları ile Temsilcileri, Dernek Başkanları, Muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Çelenk sunam töreni, Atatürk Anıtı önüne Malkara Ziraat Odası, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, 209 Sayılı Malkara Tarım Kredi Kooperatifi çelenklerinin sunulması, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Çelenk Sunma Töreni,  Malkara Ziraat Odası Meclis Başkanı Teoman Kesebir’in yapmış olduğu günün anlam ve önemi belirten konuşmasının ardından sonra buldu.

Çelenk Sunma Töreninin ardında Malkara Ziraat Odasını ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “İçinde bulunduğunuz süreçte emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin kıymetini ve önemini en derinden hissediyoruz.

Tarım politikalarının iyileştirildiği, çiftçilerimize hak ettikleri değerin verildiği ve alın terinin karşılandığı bir yıl olmasını temenni ediyor, tarım eko sistemini ayakta tutan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum.” diyerek Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz’e hediyesini takdim etti.

Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz ise duygu ve düşüncülerinden dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür edip, çiftçilerin hakkını sonuna kadar koruyup, kendilerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlama programı, istek, dilek ve temennilerin ardından Malkara Ziraat Odasında verilen ikramlarla son buldu.