EĞİTİM VE ÖĞRETİM

İletişim için:

Tel: 0 282 427 70 70
Adres: Londra Asfaltı Yolu Caddesi Camiatik Mahallesi No: 24/3

Malkara Yurt Müdürlüğü Edirne Bölge Müdürlüğüne bağlı olup 2001 yılı temmuz ayında faaliyete geçmiştir. Trakya Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu öğrencileri yurdumuzdan faydalanmaktadır, yurdumuz iki öğrenci bloğu ve Sosyal Tesis binasından oluşmaktadır. Sosyal tesis içerisinde lokanta-kantin, internet salonu ve dinlenme bölümleri bulunmaktadır.

260 kız ve 250 erkek öğrenci olmak üzere karyola sistemi ile toplam 500 kişilik kapasitelidir. Öğrenci bloklarında odalar 4 er kişilik olup bloklarda wc, banyo, okuma salonları ve yatak odaları mevcuttur. Öğrencilerin tüm ihtiyaçları (nevresim, çarşaf, battaniye vb.) kurum tarafından karşılanmaktadır. 24 saat sıcak su öğrenci hizmetine sunulmuştur.

Temizlik işleri özel bir temizlik firmasından hizmet alımı yoluyla yapılmaktadır. Yurt binası ve tüm harmanların güvenlikleri özel güvenlik firması personeli tarafından sağlanmaktadır.

Yurt Müdürlüğüne ait www.yurtkurmalkara.gov.tr isimli web sayfası bulunmaktadır.