YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Malkara'nın cadde ve sokaklarında sürdürülen kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yüklenici firma Güngör İnşaat Taah. ve Mühendislik tarafından hızla devam ediyor.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı program dâhilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürecektir.

Ayrıca yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da bu çalışmalar dâhilinde bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde de yaya kaldırımları yapılıyor.

Malkara merkezinin muhtelif yerlerinde yine Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt yol yapım çalışmaları da yapılıyor.