YOL ONARIM ÇALIŞMALARINA METİN İLGÜN SOKAK'TA DEVAM EDİLDİ

Malkara'da devam eden yol onarım çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 1 Eylül 2014 Pazartesi günü Camiatik Mahallesi Metin İlgün Sokak'ta asfalt yol onarım çalışması yapıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle İlçemizde acil olarak görülen yerlerde asfalt onarım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü'nün programı ve elimizdeki imkânlar doğrultusunda halkımızın ihtiyaç ve beklentilerine olabildiğince hızlı cevap verebilmek, halkımızı mağdur etmemek amacıyla asfalt yol ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları her gün aralıksız olarak ilçemizde devam ediyor. Hava şartları elverdiği sürece asfalt yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları ilerleyen günlerde de devam edecektir” dedi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler