YOL ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Malkara'da devam eden yol onarım çalışmaları kapsamında Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Camiatik Mahallesi Altıntaş Sokak ile Manolya Sokak, Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi Bademlik Camii önü ile Çitlenbik Aralığı Sokak, Hacıevhat Mahallesi Doğuş Sokak ve Kır Sokak'da asfalt yol onarım çalışmaları, Camiatik Mahallesi İstiklal Caddesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu önü, Uzunköprü Caddesi, Tevfik Bey Caddesi, Künkçeşme Caddesi ve Malkara'daki bazı noktalarda parke taş onarım çalışmaları yapıldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Fen İşleri Müdürlüğü'nün programı ve elimizdeki imkânlar doğrultusunda halkımızın beklentilerine olabildiğince hızlı cevap verebilmek, halkımızı mağdur etmemek amacıyla her gün aralıksız olarak ilçemizin cadde ve sokaklarında asfalt yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları yapılıyor. Hava şartları elverdiği sürece asfalt yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşların mağdur olmamaları açısından asfalt yol onarım ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları ilerleyen günlerde de devam edecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler