YENİ AÇILAN MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE UFUK SELEN ATANDI

15 Kasım 2010 tarihinden itibaren Malkara Belediyesi'nde görev yapmaya başlayan, Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür V. görevlerini yürüten Ufuk Selen, 21 Nisan 2015 tarihinde 20 Mart 2015 tarihli Belediye Meclis Kararı ile Malkara Belediyesi'nde yeni açılan Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanmıştır.

İçişleri Bakanlığı tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde yayımlanan genelge sonrası yerel yönetimlerde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü biriminin kurulması kararına istinaden 1 müdür ve 1 büro personeli ile birlikte kurulan Malkara Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün faaliyete geçmesinin ardından muhtarlar ile koordineli çalışılarak en kısa sürede çözüm üretilecek, Malkara'nın 77 mahallesinin sorunlarına daha kısa süre içerisinde müdahale edilerek hizmetlerin devamlılığı sağlanacak, muhtarların dilek, temenni, şikâyet ve önerileri ilgili birimlere en kısa sürede ulaştırılacak ve taleplere en hızlı şekilde cevap verilecektir. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, hizmetlerin daha hızlı yürütülmesi, eksikliklerin erken fark edilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için muhtarlarla köprü vazifesi yapacaktır.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevine atanan Ufuk Selen'i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler