TÜRKİYE MAG AME (MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ ACİL MÜDAHALE EKİBİ) GENEL KOORDİNATÖRÜ HÜSEYİN KARADAYI'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

Türkiye MAG AME (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi) Genel Koordinatörü Hüseyin KARADAYI, 7 Mart 2018 Çarşamba günü saat 11.00'de Malkara Belediye Binasına gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; MAG AME (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi) Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman UZUN, Nilüfer KURT ve Malkara Ekip Temsilcisi Alperen ÇAVUŞLU da yer aldı.

Sohbet eşliğinde geçen ziyarette ilçemizde yaşanması olası afetler için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunularak, eğitim ve tatbikatların önemine değinilerek detaylı istişarelerde bulunuldu.

Türkiye MAG AME (Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi) Genel Koordinatörü Hüseyin KARADAYI, Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL'a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.