TEMA VAKFI MALKARA GÖNÜLLÜ SORUMLUSU HASAN AKÇAY'DAN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'A ZİYARET

TEMA Vakfı Malkara Gönüllü Sorumlusu Hasan Akçay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Eylül 2018 Salı Günü saat 10.00'da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette; Yaylagöne Muhtarı Akgün Öztürk yer aldı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette TEMA Vakfı Malkara Gönüllü Sorumlusu Hasan Akçay, doğanın ve çevrenin korunması adına yaptığı çalışmalardan ve kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise ;“Öncelikle Toprağa, ormana, suya, yaşama sahip çıkan, koruyan ve konu hakkında farkındalık faaliyetleri yürüten TEMA Vakfı'nın 26. yılı kutlarım. Bu bağlamda Malkara'da faaliyetlerini yürüten TEMA Vakfı Malkara Gönüllü Sorumlusu Hasan Akçay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dilerim.“ dedi.