TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK VE MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL CAMİATİK MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 8 Kasım 2017 Çarşamba akşamı saat 19.00'da Camiatik Mahallesi, 14 Kasım Caddesi üzerinde bulunan kahvehaneye giderek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Kahvehanede bulunan vatandaşlar ile sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların sorunlarını, önerilerini ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgiler verdiler.

Vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a, gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirip kendilerine çalışmalarında başarılar dilediler.