SOKAK SÜPÜRME MAKİNESİ İLE ELEKTRO GIRGIR ARTIK MALKARA'NIN HİZMETİNDE

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un, 5. Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında görüp deneyerek Malkara Belediyesi için aldığı Skillfull Mingnuo sokak süpürme makinesi ile elektro gırgır 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 11.30'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teslim edildi.

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile Celal Yılmaz ve Temizlik İşleri Müdürü Lebriz Kuşçu'nun da yer aldığı araçların teslimat töreninde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Skillfull Mingnuo sokak süpürme makinesi ile elektro gırgırı Belediye önünde kullandıktan sonra; “Sessiz ve sıfır emisyonla çalışan elektrikli mini vakumlu süpürme aracını parklarda, kaldırımlarda, caddelerde ve dar sokaklarda kullanacağız. Elle kumandalı elektrikli gırgır ise, yardımcı aparatlarıyla birlikte küçük tasarımı olan, yüksek verimlilik sağlayan, elle itilen bir yer süpürme makinesidir. Bu iki makine de Malkaramıza ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Renk Grup pazarlama sorumlusu Erdem Bozkuş tarafından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı'ya teslim edilen ve İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla Malkaralılara hizmet edecek olan Skillfull Mingnuo sokak süpürme makinesi ile elektro gırgır merkez mahallelerde kullanılmak üzere daha temiz bir çevre farkındalığı yaratabilmek adına Malkara otogarı ile muhtelif parklarda ve ayrıca Şehitlik Caddesi inşaatı tamamlandıktan sonra da Şehitlik Caddesi'nde kullanılacaktır.

Skillfull Mingnuo sokak süpürme aracının süpürme genişliği 1850 mm., voltaj değeri 8 V. 200 Ah., net ağırlığı 800 kg.'dır.

Elektro gırgırın ise süpürme genişliği 850 mm., voltaj değeri 12 V., net ağırlığı 60 kg.'dır.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler