“SOĞAN GİBİ” BÜYÜK BİR BEĞENİ İLE İZLENDİ

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Soğan Gibi” isimli tiyatro oyunu 14 Ocak 2014 Salı günü saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayı'nda izleyenlerle buluştu.

Naci Taner BÜYÜKORMAN'ın yazdığı, Ersin ÇAKMAK'ın yönetmenliğini yaptığı, Buket YÖREMEN, Gürcan KOÇ, Vehbi ARSLAN, Bora GÜLNAR, Ayça USTAOĞLU, Emine Serpil ŞENDÖL ve Mustafa REKA'nın oynadığı, izleyicileri bazen düşündüren bazen güldüren iki perdelik komedi türündeki ‘'Soğan Gibi'' adlı oyun büyük ilgi gördü.

Oyun sonunda konuşma yapan Tiyatro Birikim oyuncularından Gürcan KOÇ, Belediye Başkanımız Birol KAYA'ya teşekkür etti. Tiyatro Birikim oyuncularına Başkanımız adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sibel GÜRCAN tarafından çiçek takdim edildi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler