ŞEHİTLİK CADDESİ'NDE YOLUN SÖKÜM İŞLEMLERİNE BAŞLANDI

Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşi projesi kapsamında Malkara Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Nisan 2015 Çarşamba günü itibariyle Şehitlik Caddesi'nde kilit parke taş, yol kenarlarındaki yağmur olukları ve kaldırımların sökülmesi işlemlerine başlanmıştır. Yapılan söküm işlemlerinin ardından Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşinin ihalesini alan Salman İnşaat Taah. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. firmasına yer teslimi yapılacaktır.

Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 Nisan 2015 Çarşamba günü Bülent Ecevit Caddesi, Şehit İsmet Yiğiter Sokak, Armağan Sokak ve Ertuğrul Gazi Sokak'ta da parke taş tamiri çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler