SAHİPSİZ YAVRU KÖPEK VE YARALI LEYLEK MALKARA BELEDİYESİ VETERİNERLİK BİRİMİNDE TEDAVİ EDİLDİ

Malkara Şehitlik Parkı yanında sol ön ayağı yaralı halde bulunan sahipsiz yavru köpek ve Tarım İlçe Müdürlüğü çalışanları tarafından Malkara Belediyesi'ne getirilen leylek 1 Eylül 2014 Pazartesi günü Malkara Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Biriminde tedavi edildi.

Sol ön ayağında ezilmenin yanı sıra pati derisi kalkan ve yarası enfeksiyon kapan yavru köpeğe gerekli tedavileri yapılmış olup, sahipsiz köpek klinikte 5 gün müşahede altında tutularak dikişleri alındıktan sonra doğal yaşam ortamına bırakılacaktır.

Tarım İlçe Müdürlüğü çalışanları tarafından Veterinerlik Hizmetleri Birimine getirilen leylek ise gerekli tedavi yapıldıktan sonra Orman ve Su İşletme Şefliği Av ve Yaban Hayatı Koruma Bölümüne teslim edildi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler