PAZARCI ESNAFI KAYITLARI BAŞVURU TARİHİ İÇİN SON GÜNLER

Malkara'da Pazartesi günleri kurulan pazarda sergi açan pazarcı esnafının kayıtları Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından alınmaya devam etmektedir. Yapılan kayıtların ardından pazarcı esnaflarına pazarcı esnaf kartı verilecektir.

Evraklarını tamamlamayan pazarcı esnaflarının en geç 31 Ocak 2015 Cumartesi gününe kadar evraklarını ve başvuru formunu Malkara Belediyesi Ek Hizmet Binası 1. katında bulunan Zabıta Müdürlüğüne getirip teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmayan pazarcı esnafının yer tahsisleri iptal edilecektir. Pazarcı esnaf kaydı için istenilen evraklar şu şekildedir;

-          Başvuru Formu

-       Esnaf ve Sanatkârlar Odasına / Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca tutulan ilgili sistemlere kayıtlı olduğunu gösterir belge

-          3 adet vesikalık fotoğraf

-          Vergi dairesine kayıtlı olduğuna dair belge