PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ AĞAÇ KESME VE BOYLAMA EĞİTİMİNE KATILDI

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri 16 Mart 2015 tarihinde Malkara Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Ağaç Kesme ve Boylama kursu ile İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimlerine katıldılar.

Orman Mühendisi Çetin Döner ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Merve Akıncı tarafından verilen eğitimlerde motorlu testerenin etkin kullanımı, motorlu testerenin bakım, onarım ve yapısal teknik bilgileri, iş sağlığı ve iş güvenliği ile ilk yardım konuları hakkında bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen eğitimlerin sonunda yapılan sınavları başarı ile geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri motorlu taşıtlar ve ağaç boylama operatörlüğü belgesini almaya hak kazandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri, kursun açılmasından ve gerçekleştirilmesinden dolayı Park ve Bahçeler Müdür Vekili Çiler Şenel Bilsel, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan ile Müdür Yardımcısı Alpay Yıldız'a teşekkür ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler