MUHTARLARLA KAHVALTILI TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 9.30'da Mia-Et Lokantasında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlarla buluştular.

Kahvaltılı toplantı programına; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Ahmet Nazif Balcı ile Celal Yılmaz, Malkara Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldılar.

Kahvaltı öncesinde katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün yerel yönetimin odağı olan muhtarlarımız, Malkara Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Hep birlikte hem Malkara Belediyesi, hem de Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin taleplerinizi, bizim yapacağımız işleri, Malkara Belediyesi'nin projelerini konuşalım ve bir arada olalım istedik” dedi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise; “30 Mart 2014'ten sonra sizinle iki defa bir araya geldik. Birincisi tanışma çalıştayıydı, ikincisi ise yılbaşında yaptığımız bir çalışmaydı. 1 Ocak 2015 tarihinden sonra sistemimizi tamamladık. Asfalt kapasitemizi günlük 600 tondan 3200 tona çıkarmak üzereyiz. Tüm mahalle yollarımızın yapılabilmesi için özellikle kırsal kesime hitap edecek Fen İşleri Dairesine de 24 trilyonluk araç parkı aldık. Şimdi diyoruz ki istediğiniz her hizmet kısa sürede yerine gelecek. Geçen hafta itibarı ile bir hizmet daha başladı. Değerli muhtarlarım Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak İletişim Merkezini kurduk. Oradan görevli arkadaşlarımız sizi 15 günde bir arayarak, tek tek sizinle görüşüp isteklerinizi soracaklar. Bu iletişim merkezimizden de bana her 15 günde bir dosya gelecek, Biz bu dosyayı alır almaz ilgili birimlere göndereceğiz. Aynı zamanda dosyaları Teski'ye de göndereceğiz. Böylece sistem daha hızlı çalışacak ve daha hızlı hizmet verilmiş olacak. Daha önce verdiğimiz bir söz vardı ve bu sözümüzü yerine getirerek bugün bütün muhtarlarımıza iletişimi sağlamak açısından telefon verilecektir. Güzel hizmetlerin size geleceğini her zaman söylüyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muhtarlar Daire Başkanlığı kuruluyor ve aynı şekilde ilçelerde de şube müdürlükleri kuruluyor. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor ve muhtarlarımızın işlerinin kolaylaştırılması için projeler geliştiriyoruz. Her şey güzel bir Malkara için, güzel bir Tekirdağ için. Her türlü hizmete hazır bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, her türlü talebinizi yerine getirecek bir Malkara Belediye Başkanı olarak hepimiz sizlerin hizmetindeyiz” dedi.

Program, muhtarlarla yapılan görüşmelerin ve muhtarlara dağıtılan telefonların ardından son buldu.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler