MALKARA'NIN CADDE VE SOKAKLARINA KİLİTLİ BETON PARKE TAŞ, BETON BORDÜR, BETON YAĞMUR OLUĞU VE PERDAHLI KALDIRIM İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2015 / 20993 sayılı ihale kayıt numaralı Malkara'nın Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre 27 Mart 2015 Cuma günü saat 10.00'da Belediye Meclis Odasında açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal'ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye; Kurdu Yol İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., ERD İnşaat Taah. ve Tic. Ltd. Şti., Dönüm İnşaat Tic. San. Ltd. Şti., Başarı İnşaat Taah. Bilg. Ali Vural ile Güngör İnşaat Dindar Güngör katıldı.

İhale sonucu gerekli yasal süreç beklendikten sonra açıklanacaktır. İhaleyi alan firma belirlenip komisyon kararı firmalara tebliğ edildikten sonra Malkara'nın Cadde ve Sokaklarına Kilitli Beton Parke Taş, Beton Bordür, Beton Yağmur Oluğu ve Perdahlı Kaldırım Yapım İşi sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacaktır. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 180 gündür.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler