MALKARA'DA 2014 YILINDA 6.150 FİDAN DİKİLDİ

Yeşil ve yaşanabilir bir Malkara için çalışmalarını hızla sürdüren Malkara Belediyesi, 2014 yılında çevreye duyarlı örnek çalışmalara imza attı. Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 2014 yılı içerisinde kavşak, refüj, park ve bahçelerin güzelleştirilmesi ve bitkilendirilmesi kapsamında 36.450 adet mevsimlik çiçek, 1.930 adet süs bitkisi, 6.500 adet lale soğanı ile Malkara parklarında ve ağaçlandırma sahalarında kullanılmak üzere 6.150 adet yapraklı ve herdem yeşil ağaç fidan dikimi yapıldı.

İnsan odaklı belediyeciliğin yanı sıra Malkaralıların rahat nefes aldığı ve çocukların oyun oynayabildiği alanlara sahip olmak adına çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı ile yaklaşan Malkara Belediyesi'nin park ve peyzaj konularında çalışmaları 2015 yılında da devam edecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler