MALKARA CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI NESLİHAN KÖKTEN VE CHP İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK'E ZİYARET

CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8 Mart 2018 Perşembe günü saat 11.00'de Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK'e Başkanlık makamında ziyarette bulundu.

Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin CÖMERT ile Celal YILMAZ, CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet KURBAN, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet KURBAN ve Malkara CHP Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ, Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK'ün Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak hediye takdim ettiler.

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran BAŞKÜTÜK, sohbet eşliğinde geçen ziyaret sonrasında CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Hamiyet KURBAN, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ ve CHP Malkara Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.