MALKARA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ VE EKMEK FIRINLARINI DENETLEDİ

Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 10 Ekim 2014 Cuma günü Malkara'da şahsa ait işletilen okul kantinlerini ve ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarını denetledi. Şahsa ait işletilen okul kantinlerinde kapalı ambalaj içerisinde bulunan gıdaların son kullanma tarihleri, okul kantinlerinde çalışan personelin sağlık karnelerindeki eksiklikler ve kantinlerin genel sağlık koşullarına uygunluğu konularında denetimlerde bulunulurken, ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında yapılan denetimlerde ise üretilen ekmeklerin gramajlarının uygunluğu ile tarife ve fiyat listelerinin güncelliğini kontrol edildi. Yapılan denetimlerde kantinlerde ve ekmek fırınlarında herhangi bir problemle karşılaşılmadı.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler