MALKARA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 18 Kasım 2014 Salı günü güz çalışmaları çerçevesinde ilçe genelindeki ağaçların hem daha sağlıklı yaşamlarını sürdürebilmeleri, hem de olası kötü hava koşullarında kurumuş dalların herhangi bir tehlike oluşturmaması için ağaçları budayarak, ağaçların bakım işlemlerini gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar kapsamında Hürriyet Caddesi üzeri Gazi Ömer Bey Camii önünde bulunan çınar ağaçları ve Cumhuriyet Caddesi yolu üzerinde bulunan Erler Baba Türbesi önündeki ağaçlarda yapılan budama işlemlerinin yanı sıra 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan akasya ağaçlarına da TEDES kapsamındaki Mobese kameralarının görüntü açısını engellememeleri için budama işlemleri yapıldı.

Ayrıca ilçe genelindeki parklarda da temizlik ve bakım işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler