MALKARA BELEDİYESİ PARK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazibey Mahallesi, Harmanyeri Caddesi, Belediye Düğün Salonu'nun arkasında kalan bölgede park çalışması devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; yeni yapılan parkın 2262,63 m2 alanı kapsayacağı, içinde kafeterya, fitness (spor aletleri), spor sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı olacağı ve Ağustos ayı sonuna doğru da hizmete gireceği belirtildi.

Yeni yapılan park çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Birol KAYA;  “Belediyemize bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Sümer Yapı Kooperatifi Evleri ve çevresinde kalan bölgelerde oturan halkımızın eğlence, spor yapma ve dinlenme ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. Amacımız halkımızın hem eğleneceği, hem sportif faaliyetler içerisinde bulunabileceği alanlar kurmak ve Malkara halkına yeni bir sosyal alan daha kazandırmak” dedi.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler