MALKARA BELEDİYESİ'NİN ÜCRETSİZ TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Malkara Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Çanakkale Zaferinin 100. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları, 8 ve 10 Mart 2015 tarihlerinde Kültür Sarayında ücretsiz olarak gösterime sunulacaktır.

Düşevi oyuncularının sahne alacağı Anadolu Kadınları isimli tiyatro oyunu 8 Mart 2015 Pazar günü saat 20.00'de, İzmir Kukla Sanat ve Tiyatro Atölyesi oyuncularının sahne alacağı iki perdelik Çanakkale'den Kurtuluşa isimli tiyatro oyunu ise 10 Mart 2015 Salı günü saat 19.00'da Malkaralılara sahnelenecektir.

Ayrıca Çanakkale'den Kurtuluşa isimli gezici müze de Kurtuluşa Kadar Dönmeyi Düşünmediler sloganıyla Çanakkale Şehitlerinin anısına 10 Mart 2015 Salı günü 10.00 - 18.00 saatleri arasında Kültür Sarayında sergilenecektir.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler