MALKARA BELEDİYESİ'NİN KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR

Malkara Belediyesi ile Malkara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) temsilcilerinin ortaklaşa düzenlediği kariyer günlerinin ilki 14 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14.00'de Kültür Sarayında gerçekleştirilecektir.

Malkara Organize Sanayi Bölgesini ve yatırımcılarını Malkara halkının da iyi bir şekilde tanıması amacıyla firmaların ne iş yaptığını, hangi niteliklere göre çalıştığını, ne tür faaliyetlerde bulunduğunu vatandaşlara en iyi şekilde aktarabilmek için düzenlenen kariyer günlerinde fabrikaların tanıtımları, çalışma şartları, işe alım süreçleri, geleceğe dair hedefler, performans değerleme kriterleri, staj ve iş başvurusu yapabilme konuları Malkara OSB yatırımcıları tarafından Malkaralılara anlatılacak.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler

Facebook Twitter Youtube